Miss Party, 20. i 21.5. @ Noćni klub After 20

Pozivamo vas na ekskluzivni Miss Party koji će se održati u petak 20. i subotu 21. svibnja 2016. godine u noćnom klubu After 20 u Slavonskom Brodu.

Dragi gosti, ovim putem vas obavještavamo da se noćni klub After 20 odvaja od kuće "Cezar" i nastavlja s radom samostalno od petka, 20. svibnja 2016. godine te će raditi isključivo kao noćni klub. Povodom toga uvest ćemo brojne novosti, organizirat ćemo atraktivne događaje, a u tijeku je i izrada zasebne web stranice za noćni klub After 20, tako da ćete sve novosti i događaje vezane uz After 20 ubuduće moći pratiti na novoj web stranici i putem Facebook stranice.

U noćnom klubu After 20 očekuje vas bogat program i brojne zanimljivosti povodom izbora za Miss Slavonije i Baranje koji će se održati u subotu u kazališno-koncertnoj dvorani Ivane Brlić Mažuranić. Miss Party će se u noćnom klubu After 20 održati dva dana, petak i subotu.

Organizator Miss Slavonije i Baranje je gosp. Goran Gavranić koji će ujedno i voditi program Miss Party-a u noćnom klubu After 20.

Petak, 20. svibnja 2016.

U noćnom klubu After 20 od 20 sati predstavit ćemo vam ljepotice ovogodišnjeg izbora za Miss Slavonije i Baranje s kojima ćete se imati priliku upoznati, slikati i družiti cijelu večer.

Također u cjelokupni program uvodimo i neke novosti, pa ćemo tako od petka snimati glazbeno-plesni video spot noćnog kluba After 20 koji će se kasnije emitirati na lokalnim TV postajama.

Ovim putem sve vas pozivamo na sudjelovanje u snimanju video spota! Ako smatrate da ste lijepi, šarmantni, elegantni i zanimljivi, obavezno dođite i svojim dolaskom uveličajte ovaj ekskluzivni događaj!

Subota, 21. svibnja 2016.

U 19:30h u kazališno-koncertnoj dvorani Ivane Brlić Mažuranić počinje izbor za Miss Slavonije i Baranje, a nakon izbora vrata noćnog kluba After 20 bit će ponovo otvorena od 21h gdje organiziramo after party. Dakle, sve djevojke s natjecanja će doći u noćni klub After 20 i ponovo ćete se imati priliku družiti s njima, slikati i veseliti.

I u subotu nastavljamo sa snimanjem glazbeno-plesnog video spota u kojem možete sudjelovati i VI dragi gosti! Stoga dođite i zabavite se s nama i ljepoticama s izbora za Miss Slavonije i Baranje.

Rezervacija stolova

Osigurajte svoje mjesto u noćnom klubu After 20 i rezervirajte svoj stol na vrijeme putem naše web stranice, Facebook stranice ili kontaktom na broj 099/839-7682.

Copyright © 2018. Noćni klub Cezar Sva prava pridržana.