Brođanka Marija Kljajić među finalisticama izbora za Miss Universe

Izbor za Miss Universe Hrvatske 2016. održat će se 15. travnja 2016. godine u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu, a ovih dana počele su pripreme. Među finalisticama je i jedna Brođanaka.

Za titulu najljepše natjecat će se 19 finalistica, a jedna od njih je i 24-godišnja Marija Kljajić iz Slavonskog Broda koja trenutno živi i studira u Zagrebu.

2010. završila je srednju Medicinsku školu u Slavonskom Brodu, smjer Fizioterapeut. Svoje školovanje nastavila je na UFOS-u gdje je 2013. stekla diplomu sveučilišne prvostupnice ranog i predškoloskog odgoja i obrazovanja. 2015. diplomirala je Montessori pedagogiju u organizaciji Sveučilišta u Grazu, Austrija. A od 2014. studentica je diplomskog studija pedagogije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, gdje trenutno i boravi.

2009. godine izabrana je za Miss Slavonije i Baranje na izboru u organizaciji BUMN-a iz Slavonskog Broda. Svoju manekensku karijeru nastavila je i u Zagrebu te se 15.4 natječe na najprestižnijem izboru ljepote u Hrvatskoj - Miss Universe Hrvatske.

Na službenoj Facebook stranici Miss Universe Croatia započelo je glasovanje za najljepšu službenu fotografiju natjecanja. Natjecateljica čija fotografija bude imala najviše likeova bit će proglašena kao Miss fotogeničnosti na finalnom izboru Miss Universe Hrvatske 2016., koji će se održati u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu u petak, 15. travnja 2016. s početkom u 20:00 sati, uz prijenos uživo na portalu Jutarnji.hr. Glasovanje završava 15. travnja 2016. u 7 sati ujutro.

Zato ovim putem Vas pozivamo da podržite našu Brođanku Mariju Kljajić, klikom na "like" na njezinu fotografiju ovdje:

Također, kako biste ju uspješno podržali, potrebno je lajkati i službenu Facebook stranicu MISS UNIVERSE Croatia.

Mariju možete pratiti putem njezinog Facebook profila, Facebook stranice, Instagrama i Twitter profila, a svakako ovu objavu možete podijeliti i na svojim društvenim mrežama.

Jedna od 19 finalistica ponijeti će titulu Miss Universe Hrvatske 2016. i krunu Zlatarne Dodić te time steći pravo i privilegiju predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote, Miss Universe, no osim toga očekuje je još puno vrijednih nagrada, od kojih je jedna od najvećih stipendija Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM) za četverogodišnji dodiplomski studij ili MBA studij u vrijednosti do 20.000 Eura.

Pogledajte galeriju slika Marije Kljajić:

Copyright © 2018. Noćni klub Cezar Sva prava pridržana.