Casting za After twenty, 21.1.2016. @ Club Cezar

Dana 21. siječnja 2016. u 21h u prostoru noćnog kluba Cezar održat će se casting za izbor 10 najboljih hostesa za rad u night clubu "After twenty".

Svečano otvorenje kluba održat će se u četvrtak, 11.2. Sve zainteresirane mlade dame iznad 16 godina mogu popuniti svoju prijavnicu online putem naše web stranice, najkasnije do 20. siječnja.

Zablistajte pred stručnim okom žirija i osigurajte si posao u uskoro novootvorenom klubu u centru grada.

Svaka kandidatkinja će dobiti zlatnu počasnu godišnju ulaznicu za noćni klub Cezar!

Upute za casting:

Drage dame, do 20. siječnja potrebno je ispuniti prijavnicu putem naše web stranice. U prijavnici je potrebno navesti SVE tražene podatke kako bi nam olakšale posao.

Na casting je potrebno doći pola sata ranije (dakle, 20.30h). Molimo Vas da se pridržavate dogovorenog termina.

Casting će se sastojati od 2 susreta sa stručnim žirijem. U prvom pred stručni žiri izlazite prema unaprijed dogovorenom rasporedu koji će biti objavljen dan ranije na našoj internet stranici.

Za prvi izlazak potrebno je odjenuti casual odjeću po svojem izboru (hlače, majicu/košulju/štikle - potpetica ne smije biti manja od 5 cm, poželjna je što veća).

U prvom krugu slijedi predstavljanje žiriju (ime, prezime, dob, te nešto o sebi + uvjerite nas zašto ste baš Vi najbolji kandidat).

Drugi krug sastoji se od izlaska pred stručni žiri, ali ovaj put u haljinama (kratkim) i štiklama (također po vašem izboru). Ovdje će stručni žiri svakoj od Vas postaviti neko pitanje.

Nakon završetka drugog kruga, imat ćete pauzu od 15 minuta za vrijeme koje će stručni žiri donijeti odluku kojih 10 djevojaka si je osiguralo posao u uskoro novootvorenom "After twenty" klubu u centru grada.

Po završetku pauze 10 najboljih bit će prozvano pred stručni žiri koji će Vam čestitati i time započeti našu suradnju.

Radujemo se Vašem odazivu!

Za sve ostale informacije dostupni smo Vam na E-mail adresi Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marija Kljajić, predsjednica stručnog žirija, miss Slavonije i Baranje 2009. g.

 

Online prijavnica:

...

Copyright © 2018. Noćni klub Cezar Sva prava pridržana.