Utorak, 17.05.2016. - Norijada

Brodski maturanti jučer su ponovno potvrdili svoj status jednog od najboljih primjera u Hrvatskoj kada je riječ o proslavi kraja srednjoškolskog obrazovanja.

U povorci gradskim ulicama te proslavi na središnjeg gradskom trgu sudjelovala su 1394 maturanta srednjih škola s područja grada, a prema informacijama iz PU brodsko-posavske nije zabilježen niti jedan incident.

Brodsko korzo bilo je ispunjeno i ove godine brojnim građanima te prijateljima i rodbinom ovogodišnjih maturanata koji su tradicionalno prodefilirali ulicama grada Slavonskog Broda. Maštovitost i kreativnost nije izostala ni ove godine pri odabiru kostima, a što je samo potvrdilo da se u Slavonskom Brodu istinski njeguje norijada.

Da tako misli i sam gradonačelnik Mirko Duspara vidljivo je iz njegove izjave koju je tim povodom i dao: „Naši maturanti su jedni od najboljih u državi, pogotovo vizualno, jer se pripremaju mjesecima za ovu povorku. Svaka povorka prođe ili bez ili sa sitnim incidentima. Nadam se da će tako biti i večeras. Neka uživaju još sada, pa ih čeka priprema mature i još važnije stvari. Uglavnom, možemo biti ponosni na njih, nema bacanja brašna i ostalog, kao što je u Zagrebu i daleko su najbolje opremljeni u Hrvatskoj".

Gradonačelnik se zahvalio i roditeljima te članovima obitelji maturanata koji su i ove godine popratili program na Trgu Ivane Brlić-Mažuranić u zaista velikom broju te svim službama koje su sudjelovale u organizaciji Dana maturanata.

Najbolja proslava maturanata sinoć je bila u prepunom noćnom klubu Cezar gdje su maturanti slavili do ranih jutarnjih sati, a kako je to sve izgledalo pogledajte u ovoj galeriji:

Također, povorku maturanata možete pogledati i u sljedećem videu kojeg smo snimili u formatu 360°:

Copyright © 2018. Noćni klub Cezar Sva prava pridržana.